Kartal Merih Demiral’ı bekliyor!

merih demiral
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli futbolcumuz Juventus’tan ayrılmazsa Beşiktaş, defans hattını İtalyan Daniel Rugani’yi kiralayarak güçlendirebilecek.

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde de mücadele edeceği yeni sezonda alternatifli ve çok daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ın öncelikli hedeflerinden biri stoper takviyesi. Vida-Welinton ikilisini deneyimli bir isimle tamamlamak isteyen siyah-beyazlılar, gözünü Daniel Rugani’ye çevirdi. Çizme’nin devi Juventus’ta forma giyen İtalyan savunmacının kiralanması gündemde. Ancak bu transfer, milli futbolcumuz Merih Demiral’a bağlı.

ÜÇ TALİP DAHA VAR

EĞER yeni teknik direktör Massimiliano Allegri, Merih’in gönderilmesi yönünde rapor verirse, defansın merkezinde alternatif olarak Rugani’yi takımda tutacak. Nitekim İtalyan basınında, Roma’nın Demiral’ı ciddi olarak istediği, Juventus’un ise 40 milyon Euro talep ettiği belirtilmişti. Rugani, Beşiktaş’ın dışında Fiorentina, Bologna ve Real Betis’in de yakın takibinde.

Rugani, geçen sezonu kiralık olarak Cagliari’de geçirdi. 26 yaşındaki defans oyuncusu, 7 kez İtalya Milli Takımı formasını giydi.



Bu Yazıya Tepki Ver