Sancaklı ortak çıktı

sancakli_ortak_cikti_h407_436cd
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye gündemine bomba gibi düşen ve 400 bin kişiyi mağdur eden Thodex Kripto vurgununda şok bir ortaklık ortaya çıktı. Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer ile MHP milletvekili ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı Hoppara şirketinde ortak çıktı​​​​​​​.

2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı belirtilen ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan kripto para alım satımı yapılan Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer ile MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’ın “Hoppara Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri” adlı bir şirkette ortak olduğunu Cumhuriyet Gazetesi ortaya çıkardı.

Saffet Sancaklı, haberlere ve “Çavuşoğlu’ndan oğlunuza randevuyu siz mi aldınız? Bakan neden sizi adres gösterdi? Thodex’in sahibi Fatih Özer’i tanıyor musunuz?” sorusuna yanıt vermedi.

KAÇACAĞINI YAZMIŞ

Twitter’da Cedric Gerard adlı bir kullanıcı, Thodex’in geçtiğimiz günlerde piyasa fiyatının yüzde 30 altına Dogecoin sattığını ve kripto paralarını almak isteyenlere izin vermediğini belirtti. Gerard, Thodex’in 24 saat içinde yaklaşık 500 milyon dolarlık Dogecoin sattığını yazdı ve düşük işlem fiyatını gösteren ekran görüntüsü paylaştı.

KIRMIZI BÜLTEN



Bu arada Adalet Bakanlığı, Thodex’in kurucu ve yöneticisi Fatih Faruk Özer’in kırmızı bültenle aranması ve Arnavutluk’tan iadesi için işlem başlattı.

Bu Yazıya Tepki Ver