Sonra çekildi bir kenara…

ebru
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reza Zerrab ile 11 yıllık evliliği olaylı şekilde son bulan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından usta şairin, “Sonra çekildim bir kenara, seyrettim bütün olup biteni” şeklinde başlayan dizelerini paylaştı. Mesajın kimi hedeflediği ise henüz sır…

Adı Türkiye’de yolsuzluklara karışan, ardından ABD’de tutuklanan İranlı Reza Zerrab ile zor günlerde dayanışma içinde kalmasına karşın ihanet iddialarının gölgesinde 11 yıllık eşi ile yollarını ayıran Ebru Gündeş’in son paylaşımı kafa karıştırdı. Anlaşmalı olması nedeniyle tek celsede sonuçlanan boşanma davasında kızı Alara’nın velayetini alan ve mesleğine yoğunlaşan ünlü şarkıcı, son mesajında belli ki birine mesaj gönderdi ancak kime olduğu henüz soru işareti. Gündeş, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Özdemir Asaf’ın dizelerinden alıntı yaptı. Gündeş, usta şairin “Sonra çekildim bir kenara, seyrettim bütün olup biteni. Baktım kimde ben ne kadarım, kim bende ne kadar kalmış diye…” şeklindeki dizelerini paylaştı. 47 yaşındaki şarkıcının takipçilerini şaşırttığı mesajın kimi hedeflediği merak konusu olmaya devam ediyor.

Öte yandan dava sürecinde dosyada yer alan ihanet detayı uzun süre konuşulmuş ve Gündeş ile aynı projede yer alan bir ‘arkadaşı’nın adı anılmıştı. Ünlü şarkıcı da eşinin ilişki yaşadığı kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını ifade etmişti.

Bu Yazıya Tepki Ver