Taziye telefonları “derin detaylara takılan” MHP’li başkanı ürküttü: “Kılıçdaroğlu bu şehri bozmak istiyor !”

Semih Işıkver
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu taziye telefonlarına ilişkin ilginç bir açıklama yaptı. Derin detaylara takılan biri olduğunu belirten Işıkver, “Elazığ’da bir muhafazakar, bir milliyetçi babasını, annesini kaybettiği zaman tak diye telefon geliyor, ‘Sayın Genel Başkanımız sizinle görüşecek’ deniliyor. Elazığ bunlar için bir pilot il bir proje il. Bu şehri bozmak istiyorlar” dedi.

Daha önce CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un Elazığ’da katıldığı yerel bir televizyon programına mesaj atarak bağlanan ve “MHP, CHP’den fazla oy almazsa istifa edip şehri terk edeceğim” diyen MHP Elazığ il Başkanı Semih Işıkver,  Kanal23’ün Ayrıntı programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ailelere yapmış olduğu taziye telefonlarıyla ilgili ilginç bir değerlendirme de bulundu.

Sözcü’den Evren Demirdaş’ın haberine göre; Derin detaylara takılan biri olduğunu belirten Işıkver, “Umarım bunu HDP dayatmıyordur. Yani siz burada bu şehri PKK’nın Abdullah Öcalan’ın gücü ve yüreği yetmediği için alamadığı ideolojisini ihraç edemediği bu şehri belki HDP adına bizden istiyordur” diye kaydetti. Elazığ’da birçok insanı astsubay ve polis yaptıklarını da söyledi.

KILIÇDAROĞLU’NUN TAZİYE TELEFONLARI MHP’Lİ BAŞKANI RAHATSIZ ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ’da ailesini kaybeden vatandaşlara taziye telefonu yapmasını da eleştiren Işıkver, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bakıyorsunuz Elazığ’da bir muhafazakar, bir milliyetçi babasını, annesini ailesinden birini kaybettiği zaman tak diye telefon geliyor, ‘Sayın Genel Başkanımız sizinle görüşecek’ deniliyor. Ben yani görevim itibariyle bir de uzun zamandır bu görevi yaptığım için bölgedeki hemen hemen bütün il başkanları ile yakın temas içerisindeyim.



Soruyorum onlara, Kayseri’deki biri bir yakınını kaybettiği zaman Kılıçdaroğlu aramış mıdır? Veyahut Ankara’daki bir CHP’liyi bırakın milliyetçi birini aramış mıdır? Yani bunlar Elazığ’ı masanın ortasına koymuşlar, Elazığ bunlar için bir pilot il bir proje il. Bu şehri bozmak istiyorlar.

Umarım düşündüğüm gibi değildir. Ben biraz da derin detaylara takılan birisiyim. Umarım bunu HDP dayatmıyordur. Yani siz burada bu şehri PKK’nın Abdullah Öcalan’ın gücü ve yüreği yetmediği için alamadığı ideolojisini ihraç edemediği bu şehri belki HDP adına bizden istiyordur. Yani bu da olabilir. Bu da siyasetin doğasında içerisinde var.

Bugün bakıyoruz Kemal Kılıçdaroğlu olmadık işlerde olmadık yerlerde onu bunu arıyor. Elazığ’a gösterdiğiniz hassasiyeti neden Malatya’ya Erzurum’a Yozgat’a göstermiyorsunuz. Şimdi benim de milliyetçi tabanı temsil eden bir şahsiyet olmam itibariyle bu konuları sorgulamak benim vazifemdir” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver