Türk Lirası’ndan Euro’ya geçti

60c14327ae298b4be72d785f
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş yönetimi ile Sergen Yalçın, birlikte yola devam etme konusunda tüm pürüzleri aşarken başarılı teknik direktörün ücretine dolgun bir zam da yapıldı

LİG ve Kupa şampiyonu Beşiktaş’ın, bu başarını mimarı Sergen Yalçın ile yola devam edeceğine artık kesin gözüyle bakılıyor. Yönetim, Çeşme tatilindeyken yeni sözleşme konusunda el sıkıştığı başarılı teknik direktörün maaşına da ciddi oranda zam yapacak. Taraflar arasında varılan anlaşmaya göre Yalçın’ın geçen sezon 7 milyon TL olan yıllık ücreti 1.6 milyon Euro’ya yükseltildi.

Golcü transferi de istiyor

YİNE 1 yıllık olması beklenen resmi sözleşme kısa süre içinde törenle imzalanacak. Mali bakımdan tatmin edilen Sergen Yalçın, ayrıca takıma en az iki üst düzey golcünün kazandırılmasını ve geçen sezon kiralık olarak forma giyen Rosier ile Ghezzal’ın kadroda tutulmasını da istiyor.

Rosier’de işlem tamam

ÇİFT kupayla kapatılan sezonda performansıyla Beşiktaş’a büyük katkı sağlayan Valentin Rosier, siyah-beyazlı formayı giymeye devam edecek. Sporting Lizbon’dan kiralanan Fransız sağ bekin, 1 yıl daha kiralanması için Portekiz ekibiyle yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bodrum’da tatil yapan Rosier’in, Beşiktaş’ta kariyerine devam etmek isteğini kulübüne iletmesi, mutlu sona ulaşılmasında etkili oldu. Artık en kısa sürede resmi açıklama bekleniyor.



Bu Yazıya Tepki Ver