TV kanalı mı satın aldı? Sarıgül, Şişli’den aday mı olacak!

Unknown-1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ve babasından sonra Şişli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmak isteyen oğlu Emir Sarıgül’ün KRT Televizyonu’nun çoğunluk hisselerini satın aldığı öne sürüldü

HalkTV’de yer alan habere göre, CHP Erzincan Milletvekili ve Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile oğlu Emir Sarıgül’ün adaylık süreci gündemde. İddiaya göre, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP’den Şişli Belediye Başkanı olmak isteyen Emir Sarıgül ve babası Mustafa Sarıgül, KRT Televizyonu’nu satın aldı.

Mustafa Sarıgül, CHP’den ayrıldıktan sonra KRT Televizyonu’nun sahibi olmuştu. Ancak CHP’ye geri döndükten sonra, Genel Merkez’e destek veren ve Kemal Kılıçdaroğlu yanlısı gruplarla birlikte hareket eden Sarıgül ailesinin, oğlu Emir Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi talebi bulunuyor.

Bu süreçte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile defalarca görüşme gerçekleştiren Emir Sarıgül, açıkça Şişli Belediye Başkanlığı için aday olmak istediğini ifade etti. Emir Sarıgül’ün babası Mustafa Sarıgül, 1999’dan 2014 yılına kadar Şişli Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştü. 2014 Yerel Seçimlerinde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yarışan Mustafa Sarıgül, başkanlık koltuğunu AKP adayı Kadir Topbaş’a kaptırmıştı. Şimdi ise Sarıgül ailesi, Emir Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanlığı için CHP’den aday gösterilmesi için çabalıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver