Vahap Seçer’den Pakdemirli’ye yanıt: Sorun işbirliği kültüründen yoksun olmanız

vahap seçer
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemlirli’nin, bir televizyonda katıldığı canlı yayın sırasında orman teşkilatı yerleşim yerlerini korumaktan belediyelerin sorumlu olduğunu açıklaması tepki gördü. CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Sorun yönetim anlayışınızın yerel yönetimlerle işbirliği kültüründen yoksun olmasıdır” diyerek bakana yanıt verdi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli dün NTV’de katıldığı canlı yayın sırasında orman yangınları ile ilgili son durumu değerlendirdi. Pakdemirli, yayının ilerleyen bölümünde, “Orman teşkilatı yerleşim yerlerini korumaktan, aslında birinci derece sorumlu belediyelerdir, ormanların yanmasına müsaade etmek zorunda kaldı. Tabi yangın böylece daha da büyüyerek yeni yerleşim yerlerine sıçradı” dedi.

“SORUN YÖNETİM ANLAYIŞINIZDAN”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, gelişme üzerine sosyal medya hesabından bakan Pakdemirli’ye yanıt verdi. Başkan Seçer, “Sayın Bekir Pakdemirli, sorun yönetim anlayışınızın yerel yönetimlerle işbirliği kültüründen yoksun olmasıdır. Belediye olarak diğer belediyelerle işbirliği yaparak görevimizi yapmanın huzuru içindeyiz” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver