Yok böyle kazanç

BARIS1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Uyanış: Büyük Selçuklu’ adlı dizinin kadrosuna katılan 33 yaşındaki aktör, bir GSM firmasından iki yıl karşılığında 4 milyon TL alacak

Geçen  hafta TRT1’de yayınlanan ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’ adlı dizinin kadrosuna katıldığı haberleriyle gündeme gelen Barış Arduç, reklam yüzü oldu Bir süredir ekranlardan uzak olan yakışıklı oyuncu Barış Arduç’un bir GSM operatörünün marka yüzü olduğu iddia edildi. Meslektaşı Gupse Özay ile mutlu bir evliliği olan Arduç’un alacağı ücret ise dudak uçuklattı. İddiaya göre 33 yaşındaki aktör, iki yıl karşılığında 4 milyon TL’ye anlaştığı söyleniyor.

SERENAY’I REDDETTİ!

Barış Arduç ayrıca ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’ ile anlaşmasının ardından Serenay Sarıkaya ile kamera karşısına geçeceği ve dijital platformda yayınlanacak dizi projesinden vazgeçti. Şu andaki eşi Gupse Ozay ile birlikte rol aldığı ‘Deliha’ filmiyle şöhreti yakalayan Barış Arduç, sonrasında ‘Kiralık Aşk’, ‘Kuzgun’ adlı dizilerde rol aldı. Oyuncu son olarak ‘Çukur’ dizisinde ‘Arık Böke Erdenet’ karakterine hayat verdi.



Bu Yazıya Tepki Ver