Alsaloussi milyarder olamaz!

seyma2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mısırlı gazeteci Amer Fouad, vatandaşı Mohammed Alsaloussi’nin adını bile duymadığını, söz edilen çapta bir iş adamı olmadığını öne sürdü.

Günaydın’a konuşan Mısırlı gazeteci Amer Fouad, Şeyma Subaşı’nın evlilik hazırlığı yaptığı Mohammed Alsaloussi’nin anlatıldığı kadar zengin olamayacağını iddia etti… Türkiye’de çıkan haberlerin şaşırtıcı olduğunu dile getiren Fouad, “Milyarder olduğu belirtilen Alsaloussi’nin Mısır kaynaklı haberlerde adı bile geçmiyor. Arap medyasındaki haberler de Türk medyasının çevirisi. Onların temelini de ünlü bir televizyoncunun eski karısıyla evlenme hazırlığı oluşturuyor. Mısır’ın en zengin sekiz ailesinden birinin mensubu olduğu da yalan. 2017’ye kadar tüm listeleri inceledim, adı bile yok. Zaten Mısır’ın zengin listesini iki büyük aile oluşturuyor. Fotoğraflarda zengin gibi duruyor ama milyarder olamaz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de de hakkında ‘dolandırıcı’ olduğu yolunda iddialar ortaya atılan Alsaloussi’nin, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’ya evlilik teklif ettiği ve ‘evet’ yanıtı aldığı ileri sürülmüştü. İhtişamlı bir hayat yaşayan ve paylaşımları ile bunu gözler önüne seren Alsaloussi ile Subaş’nın, bir taraftan da evlilik hazırlığı yaptığı belirtiliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver