Aman nazar değmesin

ceyda
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinin dost sevindiren mutlu aile görüntüsü, Bodrum tatilinde bir kez daha kayıt altına alındı. Düvenci’nin, plaja kendisinden sonra inen eşini karşılarken sergilediği görüntü, ‘maşallah’ dedirtti.

Evlilikte 6 yılı deviren Ceyda Düvenci (44) ile Bülent Şakrak’ın (43) örnek görüntüsü Bodrum tatilinde bir kez daha belgelendi… Sosyal medyayı oldukça etkin kullanan ve samimi aile paylaşımları ile sevenlerini sevindiren Düvenci’yi bu kez gazeteciler görüntüledi. Tatilini Yalıkavak’ta sürdüren ünlü oyuncu, çocukları Melisa Nur Akgün ve Okan Ali Şakrak ile plaja indiğinde yap bozun bir parçası eksik olsa da yüzler gülüyordu. Ancak Şakrak yanlarına gelince mutluluk ikiye katlandı. Düvenci’nin şezlongdan kalkarak eşini karşılaması ve boynuna atılması ailenin ne denli birbirine bağlı olduğunu belgeler nitelikteydi…

Denize giren ve oyun oynayan çocuklarını her ihtimale karşı göz hapsinde tutan çiftin birbirini de ihmal etmemesi, “Aman nazar değmesin” dedirtti. Dost sevindiren görüntülerin mimarlarından Bülent Şakrak’ın oğlu ve kızıyla sürekli şakalaşıp oyunlar oynaması da dikkat çekti. Bu arada Düvenci, birlikte tatil yaptığı dostları Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana’ya da vakit ayırdı, uzun süre sohbet etti.

Bu Yazıya Tepki Ver