‘Spekülatör Musk’ savaşı kızışıyor

musk
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasını manipüle etmekle suçlanan ABD’li iş insanı Elon Musk ile ünlü hacker grubu Anonymoussosyal medyada atışmaya devam ediyor. Söz sırası ise hacker’larda…

Dünyanın en bilinen hacker grupları arasında yer alan Anonymous’un, Tesla ve SpaceX’in kurucusu ElonMusk’ı kripto para piyasasını manipüle etmekle suçlayarak tehdit etmesinin ardından taraflar arasında ‘savaş’ kızışmaya başladı. Kendisini ‘şımarık milyarder’ olarak tanımlayan Anonymous’un videolu tehdidini pek ciddiye almayan Musk, grubun görselinin altına “Hannah Montana (Disney yapımı dizinin kahramanı) aslında Miley Cyrus (dizinin başrol oyuncusu) yazdı. Gözler artık Anonymous’un vereceği karşılığa çevrildi.

Öte yandan geçen hafta sonu 34 bin dolar seviyesinde olan Bitcoin fiyatı, Elon Musk’ın Twitter üzerinden yaptığı tek bir açıklama ile haftanın ilk gününde 40 bin dolara dayanmıştı. ABD’li iş insanı açıklamasında, “Bitcoin madenciliğinin en az yüzde 50’si yenilenebilir enerjiyle gerçekleşir ve bu pozitif eğilim devam ederse Bitcoin ile Tesla ödemesine izin verilecek” ifadesini kullanmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver