Kilon mu var derdin var!

deniz-seki
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zayıfladıktan sonra bambaşka bir görünüme kavuşan oyuncu Feyza Civelek, kilo ile ilgili tartışmaları yeniden gündeme taşıdı: “Bu sektörde en büyük zorluğu ben yaşadım. Acımasız tavırlarla yüzleşmek zorunda kaldım.”

Geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Adını Feriha Koydum dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Feyza Civelek, fazla kiloları nedeniyle ciddi sorunlar yaşadığını söyledi. Geçen yıl 1,5 ayda 21 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşan Civelek, “Kilolu oyuncu olmak gerçekten zor. Bunu uzun süre yaşadım. Sosyal medyada öylesine acımasız yorumlar yapılıyor ki üzülmemek elde değil. Resmen psikolojik şiddet uygulanıyor. Fazla kilolarım varken travmatik yorumlara maruz kaldım.

ZAYIFLAYINCA DA BİTMİYOR

Tatil için Çeşme’ye giden 26 yaşındaki oyuncu, sözlerini Deniz Seki örneğiyle sürdürdü: “Birkaç gündür fotoğraflarına yapılan yorumları görüyorum. Zayıfladı ve gayet dişi bir görüntüsü var. Ama hâlâ aşağılamaya devam ediyorlar. Aynı olayları yaşayan biri ve bir kadın olarak üzülüyorum. Asla bunları kafasına takmasın. Zekâ, duruş, insanlık çok daha önemli. Sadece sporla 21 kilo verdim. Şimdi görenler önce tanıyamıyor, tekrar bakıyor. Bu da bana gurur veriyor.”

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir