Bayraktar’ın nikâhında ünlüler geçidi

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emirgan’daki bir mekanda düzenlenen ‘sade’ törene aralarında Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, Cansu Dere, Özge Özpirinççi, Ece Sükan ve Kerem Çatay’ın da bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

Ciddi izleyici kitlesine ulaşan ‘Ezel’, ‘Karadayı’, ‘Çarpışma’, ‘İçerde’ ve ‘Babil’ gibi iddialı dizilerin yönetmenliğini üstlenen Uluç Bayraktar, sevgilisi Alara Hamamcıoğlu ile dünya evine girdi. Emirgan’daki bir mekanda düzenlenen sade tören, ünlüler geçidine dönüştü. Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, Cansu Dere, Aras Bulut İynemli, İynemli’nin sevgilisi Bige Önal, yapımcı Kerem Çatay, Ece Sükan, Özge Özpirinçci, Rıza Kocaoğlu, Engin Öztürk, senarist Ece Yörenç, Barış Falay ve Hazal Subaşı mutlu gününde Bayraktar’ı yalnız bırakmadı.

“ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİK”

7 yıldır Burak Yamantürk ile birlikte yaşayan ve 4 aylık hamile olan oyuncu Özge Özpirinçci nikâh töreninin ilgi çeken isimleri arasında yer alsa da sosyal medyayı Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti salladı. Dizer, törenden bir fotoğraf paylaşarak, “İki sene sonra giyindik, kuşandık, ilk düğünümüzü kutladık ve gerçekten ‘çocuklar gibi şendik’…” notunu düştü. Tatlıtuğ da eşinin fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Ünlü oyuncunun paylaşımı 500 binin üzerinde beğeni aldı.

Bu Yazıya Tepki Ver