“Benim yaşadığım ilk görüşte aşktı”

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzleyenleri kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu hayalindeki mesleği açıkladı. Bilge Öztürk avukat olmak istediğini ancak farklı bir meslekte ilk görüşte aşk yaşadığını belirtti.

Çocukluğumdan beri büyüyünce avukat olmak istiyorum derdim açıklamasında bulunan Bilge Öztürk, “ Benim için daha doğal daha kendim gibi hissettiğim bir iş ve yaşam biçimi olacağını düşünmüyordum, ta ki kiteboard hayatıma girene kadar.  Benimki ilk görüşte aşktı. Kendimi bu kadar özgür, mutlu hem dingin hem heyecanlı ve bir o kadar kendim hissettiren bir keşifti. O an, bundan sonraki yolculuğumun başlangıcıydı” dedi.

DEV KELEBEKLERLE BAŞLADI

İlk macerasının bir tatil günü havadaki dev kelebekleri görmekle başladığını belirten Öztürk, “On dört yıl önce Hawaii’de tatildeydim. Sahilde uçuşan rengârenk, dev kelebekler gibi bir şeyler gördüm ve “bu nedir?” diye arabadan fırlayışımı hatırlıyorum. Kiteboard benim için bu şekilde başladı. Hemen orada ders almaya başladım. Döndüğümde çok yaygın olmasa da Türkiye’de de yapıldığını gördüm. Kendiliğinden şekil alan bir süreçti diyebiliriz” dedi.

FIRLAYIŞIMI HATIRLIYORUM

Kiteboard eğitimi aldığını belirten Öztürk, “Sahilde uçuşan rengârenk, dev kelebekler gibi bir şeyler gördüm ve “bu nedir?” diye arabadan fırlayışımı hatırlıyorum. Kiteboard benim için bu şekilde başladı” diyor.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir