Hayallerimdeki gibi bir tatildi

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meslektaşı Kerem Bürsin ile birlikteliğinin çok iyi gittiğini dile getiren oyuncu Hande Erçel’in aklı hâlâ Maldivler’deydi: “Hayalini kurduğum bir tatil oldu. Ama artık iş zamanı.”

Hem mesleğindeki başarısı hem de Kerem Bürsin ile ilişkisi nedeniyle magazin dünyasında en çok konuşulan isimlerden bir olan oyuncu Hande Erçel, Etiler’de görüntülendi. Gündem ise sevgilisi ve Maldivler tatiliydi. İlişkisi konusunda, “Kerem Bey ile her şey çok iyi gidiyor” yorumunu yapan ünlü oyuncu, Maldivler tatilini ise “Uzun zamandır hayalini kurduğum bir tatil yaptık. Oldukça keyifli ve dinlendirici geçti. Ama artık işimize odaklandık” sözleri ile değerlendirdi.

ÖNCE İŞ ARKADAŞLIĞIYDI

Bürsin ile ilişkisini uzun süre gizleyen ancak artık göz önünde yaşayan 27 yaşındaki Erçel, geçtiğimiz günlerde “Evlilik düşünüyor musunuz?” şeklindeki soruya, “Şu an sadece işimizi yapıyoruz. Keyifli bir ilişkimiz var. Tadını çıkarıyoruz” yanıtını vermişti. Erçel, Bürsin ile ilişkileri konusundaki bir başka açıklamasında ise “Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıkmıştı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü” ifadelerini kullanmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver