Hayırsever Nez

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Danslarıyla 2000’li yıllara damga vuran 42 yaşındaki şarkıcı, İngiltere’den aldığı sertifika ile NLP terapisti oldu. Sanatçı dostlarından ücret almayan Nez, “Müziği bırakmadım, oraya doğru itildim” dedi.

2000’li yılların ilk döneminde ‘Sakın Ha!’, ‘Her Şey Boş’ gibi şarkıları ve soluksuz izlenen danslarıyla şov dünyasının en popüler isimleri arasında yer alan Nez (42), müzikle birlikte yeni bir kulvarda daha ilerlediğini söyledi. Cihangir’de kendisini görüntüleyen gazetecilerle sohbet eden güzel şarkıcı, “Londra’da NLP (Nörolinguistik Programlama) terapisti sertifikası aldım. İnsanların amaçlarına ulaşabilmeleri için nörolojik programlarını keşfetmelerini ve kullanmalarına destek oluyorum. Zor durumda olan sanatçı arkadaşlarımdan da ücret almıyorum” diye konuştu.

DOKTOR DEĞİL, TERAPİSTİM

Müziği bırakmadığını ama bırakmaya itildiğini aktaran Nez, şöyle devam etti: “Müzik ve terapiyi birlikte yürütmek istiyorum. Kedi köpek fobisi ya da panik atağı olan, sigarayı bırakmak isteyen, kilo vermek isteyen bir sürü insan var. NLP terapisi ile onlara destek oluyorum. Ama doktor değil, terapistim.”

Bu Yazıya Tepki Ver