“İtalya’da Portofino’ya gidip romantizm yaşamak isterdim”

unlu-blogger-esra-coban-tatilde-en-keyif-aldigim-partner-annem
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tatil hayalini açıklayan Ünlü blogger Esra Çoban, “Sevdiğim insanla birlikte aşk şehri Portofino’ya gidip Splendido A Belmond Hotel’de kalmak ve Love in Portofino şarkısıyla romantik anlar” dedi.

Blogger Esra Çoban tatil hayallerini anlattı. Tatil planları arasında Bodrum’un olduğunu söyleyen Çoban, “Bu yaz tatil planlarım içinde en uzun tatilim, Bodrum. Haziran ve temmuz ayı boyunca Bodrumdayım. Sevdiğim bütün arkadaşlarım orada, hep birlikte çok keyifli vakit geçiriyoruz. Ağustos’ta düğünümüz var ilk hafta İstanbuldayım sonrasında annemin doğum gününü de kutlayıp Çeşme’ye geçeceğim” dedi

HAYALLERİNİ ANLATTI

Esra Çoban unutamadığı tatil anılarına ilişkin ise; “Londra unutulmazdı. Orada çok güzel anılarım var. Mesela aralık ayı soğuğunda Winterwonderland’da salıncağa binmiştim. Salıncak yükseldikçe donmamız hiç unutamadığım anılarım arasında. Ağlanacak halimize kahkaha atıyordum” dedi. Tatil hayalibi paylaşan ünlü blogger, “Tatil hayalim ise Sevdiğim insanla birlikte aşk şehri Portofino’ya gidip Splendido A Belmond Hotel’de kalmak ve Love in Portofino şarkısıyla romantik anlar”

Ağlanacak halimize gülüyorduk

Unutamadığı bir tatil anısını anlatan Çoban “Mesela aralık ayı soğuğunda Winterwonderland’da salıncağa binmiştim. Salıncak yükseldikçe donmamız hiç unutamadığım anılarım arasında. Ağlanacak halimize kahkaha atıyordum” diye konuştu.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir