Yılın aşkında ‘mutsuz’ son

hadise
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arkası gelmeyen ‘ayrıldılar’ iddiaları ile gündemden düşmeyen Hadise-Kaan Yıldırım birlikteliği son buldu. Ünlü şarkıcının, “Bu hikâyeyi en başa yazsak sonumuz değişir mi?” tweeti olay oldu.

Birliktelikleri için ‘yılın aşkı’ yakıştırmaları yapılan şarkıcı Hadise (Açıkgöz) ile oyuncu Kaan Yıldırım’ın nihai olarak yollarını ayırdığı öne sürüldü. Hadise’nin adı bir yasak aşk iddialarına karıştığı dönemde yıpranan ilişkinin ayrılıkla sonuçlandığı belirtildi. Bir süredir birlikteliklerinin bittiği yolunda haberlerle magazin gündeminden düşmeyen çiftin daha fazla direnemediği vurgulandı. Ardı arkası kesilmeyen ayrılık iddialarına rağmen suskunluğunu koruyan ikilinin sadece yakın çevreleri ile dertleştiği, bir süre daha konuşmama kararı aldığı dile getirildi.

Hadis Kaan Yıldırım birlikteliği, yılın sürpriz aşkları arasında gösterilmiş ve çiftin sosyal medya paylaşımları büyük ilgi görmüştü. Her şey kusursuz gibi görünürken Hadise ile ilgili iddiaların ortaya atılması dengeleri değiştirmişti. Kaan Yıldırım başlarda sevgilisine destek verse de ilişki ağır yara almıştı. Son olarak Hadise’nin Twitter’dan paylaştığı “Bu hikâyeyi en başa yazsak sonumuz değişir mi?” şeklindeki mesaj ilişkinin sonu olarak yorumlandı.

Bu Yazıya Tepki Ver