Tuvana Türkay deliye döndü

ESTETİKSİZ HABERİ FOTO 1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçmiş yıllara ait estetiksiz bir fotoğrafının paylaşılmasına tepki gösteren güzel oyuncu Tuvana Türkay, “Burnum dışında en ufak bir estetik müdahale varsa, ülkeyi terk ederim” dedi

Oyuncu Tuvana Türkay, estetiksiz fotoğrafını yayınlanan bir sosyal medya hesabındaki yoruma çok sert tepki gösterdi. Twitter’da, “Densiz gaflarıyla gündeme gelmeyi seven estetik güzellerimizden Tuvana Türkay” diye paylaşılan fotoğraflara çok kızan oyuncu sessizliğini bozdu.

“DENSİZLİK GAFLARI”

Türkay yapılan paylaşıma, “Densiz gaf(ları). Sözüm ona amacınız ‘tanınmış insanların büyük değişimlerini paylaşıp estetiği aslında ne kadar harika bir şey olduğunu ve insanların kırılan özgüvenlerinin arkasındaki gerçekliği göstermektir’ demişsiniz. Ama densizlikten girip magazin çarpıtması bir olayı da durmadan densizlik gafları adı altında kişisel bir hakarete dönüştürmüşsünüz. Burnumu yaptırdığımı çocuk gibi sevinerek röportajımda kendim dile getirmiştim. Size göre yapılmayan yerim yok ki, burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın ben bu mesleği bırakıp ülkeyi terk ederim.” tepkisini gösterdi.



Bu Yazıya Tepki Ver