Ünlü isimler Babalar Günü’nü duygusal paylaşımlarla kutladı

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kimileri bir fotoğrafla çok şey anlattı, kimileri methiyeler düzdü. Eşi Selim Selimoğlu ile kızı Zeynep’in fotoğrafını paylaşan şarkıcı Bengü, “Babacığım sen benim en büyük kahramanımsın” notu ile belki de günün anlamını özetledi.

Bu yıl 20 Haziran’a denk gelen Babalar Günü’nde sosyal medya babalara sevgi, saygı ya da özlem dolu mesajlarla çalkalandı. Sahne, sanat ve podyum dünyasının ünlü isimleri de babalarına ya da kendi çocuklarının babalarına hitap eden mesajlar paylaştı. Tüm Türkiye’nin gönlüne taht kuran ve 2000 yılında aramızdan ayrılan Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, babasını birlikte oynadıkları ‘propaganda’ filminden bir kare paylaşarak, yorum yapmadan andı. Cem Yılmaz’dan Cüneyt Arkın’a, Kıvanç Tatlıtuğ’dan Ata Demirer’e, Serenay Sarıkaya’dan Murat Boz’a onlarca ünlü isim Babalar Günü’nü es geçmedi.

İkinci çocuğu için gün sayan şarkıcı Bengü’nün paylaşımı ise belki de günün önemini izah açısından güzel bir özetti. Kızı Zeynep ile eşi Selim Selimoğlu’nun bir fotoğrafını paylaşan Bengü, “Babacığım sen benim en büyük kahramanımsın; annem, kardeşim ve ben seni çok seviyoruz! Babalar günün kutlu olsun; iyi ki bizim babamızsın” notunu düştü.

Bu Yazıya Tepki Ver